Vitsi nämä viikonloput menee aivan liian äkkiä :/. Eilinen päivä meni UMN:n tokokokeessa. Olin sekä vastaavana että liikkurina. Onneksi meillä on niin hyvä tokoporukka, että niihin pystyy luottamaan kaikissa hommissa. Fanikin ihastutti kaikkia koko päivän. Kiitos kaikille lapsenvahdeille :)

Ensi vuonna ei sitten tarvitse noita UMN:n tokoasoita miettiä, sillä lupasin olla ainoastaan vuoden tokotmk pj:nä. Fanin myötä päätinkin lopettaa kokonaan toimikunnassa. Jää sitten enemmän aikaan sille.

Leea ja Kaikukin olivat viime viikolla käymässä ja ihastuttamassa meitä. Otettiin tottista ja Leea näytti miten hienosti Kaiku osaa jo haukkua. Miettikää 14 viikkoinen pentu ja nyt jo osaa haukkua yli 20 kertaa. Aivan uskomatonta! Kaiku oli muutenkin tosi taitava ja minkälaisen keskittymiskyvyn nämä pennut osaavat?! Kumpaakaan ei haitannut toiset koirat, jotka olivat joskus todella lähelläkin.

Maanantaina Fanille sattui tokotreeneissä hieman ikävä juttu. Oltiin just aloitettu treenit ruutuharjoituksella. Inhottavasti juuri Fanin ollessa ruudussa tolleri karkaa Fanin päälle. Tolleri ei ollut mitenkään vihainen, mutta Fani säihkähti ja lähti juoksemaan pois päin. Fani kiljui kun tolleri yritti pysäyttää sitä. Ohjaaja ei saanut koiraansa hirveän hyvin hallintaan. Kutsuin Fania ja se tuli luokse. Odotin hetken, että ohjaaja saisi koiransa pois ja aloin leikkimään Fanin kanssa. Ei sille tainnut jäädä mitään traumoja, sillä ruutu meni sen jälkeen hyvin ja muutenkin oli aivan normaali. Tavattiin vielä sellainen kultsu-tolleri Riski treenien jälkeen eikä tuntunut siitä paljon piittaavan. Kiitos Raijalle kun jäit :)

Fani on nyt sitten alkanut tiputtamaan hampaita. Loppu viikosta oli lähtenyt kaksi alhaalta ja tänään kaksi ylhäältä. Gigo ja Gunu toivois, että vaihtuis nyt äkkiä, sillä se on niissä nyt kahta kauheammin kiinni. Kaveri sanoi hyvin niiden tilanteesta: "Jos nyt oltais Big Brotherissa niin Gigo ja Gunu olis slummin asukkaita ja Fani kuuluis pararatiisiin!" Niin se on

Tänään oltiin Fanin kanssa treenaamassa ja meni ihan tosi hyvin. Olin erityisen onnellinen siitä kun se rupesi tarjoamaan mulle lelua että leikitään. Hirveästi se ei ole sitä vielä tehnyt. Olin jo hieman huolissani sillä muut pennut leikki jo pentupäivillä niin sikahyvin. Kyllä kai se tästä.

Matti on ollut torstaista lähtien Kuusamossa. Se ei välttämättä ole kauhean onnellinen kun tulee huomenna takaisin. Sillä ei meinaan ole enää tilaa sängyssä. Sen on vallannut kaksi labradoria ja pieni bortsu. Fani on kyllä niin hyvä... Se nukkuu minussa aivan kiinni. Aamulla se odottaa rapsutuksia ennen kuin noustaan ja illalla ennen kun mennään nukkumaan Gigo ja Gunu laitetaan nukkumaan omille paikoilleen. Se on jo nyt niin BITCH, mutta aivan ihana sellainen.

Tässä muutama kuva riiviöstä ja sen alamaisista

Fanilla on myös omat kotisivut www.outshine.webs.com