Tällä viikolla ollaan oikein tehostettu ampumista. Mitään ongelmia ei ole ollut, mutta päätin vain et tällä viikolla ammutaan joka päivä. Ollaan käyty erilaisissa paikoissa ampumassa, jotta tottuisi siihen joka tilanteessa. Kuuro se on :)

Torstaina Fanilla tuli 19 viikkoa täyteen. Pitihän se virallistaa.

Kuninkaanmäen kuningatar :)

        

Perjantaina oltiin taas tokoilemassa JAU:n hallissa ja sain hirveästi taas neuvoja. Mä jo sanoin siellä et tarvitsisin vihon mihin voisin kaiken kirjoittaa, ku nää blondin aivot ei pysty kaikkea käsittelemään. Tosi hyviä neuvoja tulikin ja sellaisia asioita joita en ole edes tullut ajatelleeksi. Nyt sitten vaan täytyy yrittää toteuttaa niitä :)

Treenit meni ihan kivasti. Otettiin luoksetuloa, seuraamista/perusasentoa ja metallinoutoa. Seuraamisessa Fani oli aika kaukana musta, joten sitä pikkuisen lähemmäksi ja perusasennossa liian tiivis, joten sitä kauemmaksi. Nyt täytyy vaan olla tarkkana mistä palkkaa, ettei vaan mene sahaukseksi. Metalli kysyin, että pitääkö jo ruveta kiinnittämään huomiota siihen kun Fani törmää kapulaan. Ei kuulemma ollut huolta, mutta sain muutamia harjoituksia joilla sitä voi treenata pois.

Lauantai aamuna ennen pihatalkoita kävin sitten kokeilemassa oppeja. Meni kivasti. Sen jälkeen Fani pääsi nauttimaan luusta ja me lähdettiin haravoimaan.

      

Tänään illalla kävin tekemässä jäljen Heurekan kentälle. Oli pisin tähänmennessä ja siinä oli kaksi kulmaa. Nyt jäljesti alun ihan sika hyvin. Ensimmäisen kulman otti hienosti, mutta toista vähän etsittiin. Pääasia kuitenkin, että löydettiin ilman neuvoja jäljen loppuun :) Fani jäljetäminen on parantanut ihan tosi paljon, ku mä tajusin vähentää makupaloja sieltä.

Ilma ei ollut mitä parhain, mutta kun olin päättänyt tehdä jäljen, niin sitten tehtiin.

Fania ei häirinnyt salamavalo eikä kyykistelevä Matti :)

Mä meen täysii

Sitten otettiin tokoiluja. Gunu sai aloittaa. Otettiin seuraamista ja ruutua. Se oli niin innoissaan kun pääsi tekemään. Ruudussa haettiin oikeaa paikkaa, ja hyvinhän se sujui.

Fanin kanssa otettiin luoksetuloa, metallia, seuraamista ja lopuksi ruutua. Meni hyvin. Pientä ongelmaa oli ruudunpaikan hakemisessa, mutta laitan sen piikkiin että oli pimeetä. Huomenna uudestaan.

Sitten väsyttikin :)

Onko pakko häiritä?

Ai niin, pitää vielä mainita, että Fanilta on tippunut jo molemmat alakulmahampaat. Vielä odotellaan yläkulmisten tippumista.