Torstaina oli oikea tehotreeni päivä. Työkavereiden kanssa päätettiin lähteä illalla treenaamaan omia koiria. Ensiksi Gunu pääsi hommiin. Otettiin sen kanssa  hieman damiharjoituksia. Aloitettiin markkeerauksilla, siitä sitten hakuruutuun ja lopuksi vielä ohjaukset. Koko ajan tehtiin parityöskentelyna Sarin koiran Kaustisen kanssa. Harjoitukset meni ihan kivasti ja Gunulla oli ihan sika hauskaa.

Sen jälkeen pääsi Fani hommiin. Aloitettiin sen kanssa pikkuisen hakua. Ensiksi makkararinkiä ja siitä sitten maalimiehet piiloon (3 kpl). Sit lähdettiin Fanin kanssa samoilemaan metsään. Ensimmäistä joutui etsimään hieman pidempään, mutta kun se löytyi, niin ihan kuin lamppu olisi syttynyt sen pikkuisessa päässä ja suoraan satalasissa toiselle ja siitä kolmannelle maalimiehelle. Se oli ihan intsinä.

Se jälkeen kävin vielä tekemässä jäljen (noin 50 m), jossa oli kulma. Nyt otti kulman tosi hyvin. Ensimmäiset 4 metriä jäljellä on sellaista touhotusta, mutta sen jälkeen keskittyy oikein hyvin.

Torstaina ei otettu myöskään tottista. Eli ke ja to tokottomia päiviä. Se kyllä teki hyvää. Perjantaina aloitettiin ruudulla, johon olin piilottanut pallon lehtikasan alle. Se meni suoraan ruutun, vaikka ei huomannut siellä palloa. Siinä sitten ajattelin, et lähtiskö se tyhjään ruutuun? Kokeillaan ja tadaa. Otin viereen annoin virittelysanan ja lähetin ruutuun. Juoksi kaksi metriä ja pysähtyi. Olin hiljaa ja tuijotin ruutua. Se mietti hetken ja ampaisi sitten ruutuun. Huusin stop se kääntyi ja heitin pallon. Ajattelin, että taisi onnistua tuurilla ja tein uudestaan. Sama juttu ja onnistui täydellisesti. Jee hyvä Fani! Nyt taidetaan pitää hieman taukoa tuosta ruutuharjoituksesta. Perjantain treenit meni muutenkin ihan hyvin.

Lauantaina käytiin lentokentällä. Se ei kyllä tällä hetkellä pelkää mitään. Kaikkia ihmisiä pitäisi päästä katsomaan. Se on jopa hieman rasittava. Hyppii ihmisten päälle ja haluaa kaikilta rapsutuksia. Hyvä niin kuitenkin. Pääasia ettei pelkää!

Lauantaina ottettiin tunnaria. Kapulaa piilotettiin ruohon sekaan ja käskyllä hakemaan. Osaa sen jo aikas hyvin. Hieman seuraamista ja kiertoja. Nyt pystyy vaihtamaan namilta leikkiin ja toisin päin tosi kivasti. Kakeja tehtiin vielä illalla. Nyt väliä noin 5 metriä (sisällä). Kaikki muut vaihdot menee hyvin, mutta tarjoaa seisomisen jälkeen mahaanmenoa, vaikka pyydän istumaan. Tarvii ottaa ilmeisesti istumiskuuri :)

Pitäisköhän lähettää kuvat Helsingin Sanomiin?

Ice Age:stä Sid ja Fani. Vai miten päin se nyt oli?! :)

Ai niin ja Sari menee huomenna Fanin kanssa treenaamaan agilityä. Mä kun en siitä ole niin innostunut.