Perjantaina oltiin sitten siellä JAU:n hallilla. Ensiksi otettiin seuraamista. Ruudun ja Idarin merkit "häiritsi" pikkuisen Fania silloin kun ei tehty mitään, mutta heti kun tehtiin niin ne unohtui. Sirke ystävällisesti antoi hyviä vinkkejä ja kehottikin meitä treenaamaan paljon niin, että merkit ovat paikalla. Eli merkillisessä ympäristössä :)

Seuraaminen meni ihan kivasti. Seuraamisen pysähdyksissä Fani tulee hieman liian lähelle mua, joten seuraamisesta voi tulla hieman "sekaisen" näköistä. Seuruussa on hyvässä paikassa, mutta perusasento liian lähellä. Sitä lähdetään nyt treenaamaan.

Ruutu oli seuraavaksi vuorossa. Nyt pyysin neuvoja miten lähden opettamaan ruudussa oikeaa paikkaa. Hyviä neuvoja tuli, mutta toteutus ei ollut kummoinen. Mä olin jotenkin vaan niin käsi :( Nyt tiedän miten lähden sitä opettamaan. Kiitos Sirkelle hyvistä vinkeistä.

Lauantaina nakitin siskoni treenaamaan meidän kanssa. Sisko oli viikonloppuna meillä miehensä ja labbis Judithin kanssa kylässä. Oli mukana tietenkin myös Hennan masussa kasvava Unelma :) Otettiin ensiksi luoksetuloa, niin et merkit paikalla. Seuraavaksi seuraamista ja siinä perusasentoa. Sitten ruutua Sirken opeilla eli Henna piti kiinni Fanista, mä kävin näyttämässä paikan, käänsin selän ja lähetin Fanin ruutuun. Meni kivasti. Otettiin loppuun vielä metalli. Se sujuu hyvin. Hieman törmäilee, mutta vaan vähän. Sitä täytyy muuten kanssa treenata!

Oltiin lauantaina porukalla kattoos myös HIFK-LUKKO jäkispeliä. Pitää kyllä vähän hehkuttaa kuinka hyvin raumlaiset ovat pelanneet ja tehneet ennätuksiä. Hyvä LUKKO!

Tänään sunnuntaina sain Matin mukaan treenaamaan. Ensiksi luoksetuloa ja sitten tunnaria, niin että ruutumerkit koko ajan paikalla. Nyt ei häirinnyt yhtään. Tunnaria vaan kävin piilottamassa vähän pitempään nurmikkoon. Haistelee ja tuo tosi kivasti.

Sitten ruutua. Nyt alkaa sujumaan paikan haku. Tein neljä toistoa ja lopuksi vielä vauhdilla, niin että pallo oli ruudussa valmiina. Se menee tosi kovaa ja vauhdilla ruutuun :) Vähän vielä seuraamista ja perusasento treeniä ja sitten loppuleikit vinkulelun kanssa. Oli se taas niin onnellinen :) Se on niin hyvä näissä treeneissä missä Matti pitää sitä kiinni. Sille pitää vaan sanoa, et menes Matin luo. Se kipittää Matin jalkojen väliin ja istuu siinä. Matti ei kuulemma edes pidä sitä enää kiinni.

Sitten lähdettiin koko konkkaronkka metsälenkille. Gunulla on nyt jo vaikeuksia pysyä Fanin perässä. Mitähän se on sitten kun Fani on iso?