Gigo alkoi torstai aamuna oireilemaan samalla tavalla kuin kesällä. Kiljui kun sen lähelle meni ja aristi vasenta etutassua. Viimeksi vaivaan määrättiin 10 päivän Rimadylkuuri, joten aloitin Rimadylin samana päivänä. Silloin diagnoosina oli niskassa oleva kramppi ja vaivaava eturauhanen.

Aloittamani Rimadyl ei alkanut vaikuttaa lainkaan ja huolestuin. Siitä sitten lähdettiin lääkäriin, koska nyt Gigo ei enää pysynyt pystyssä eikä pystynyt suoristamaan etutassuaan ollenkaan. Eläinlääkäri antoi vaivaan kaksi vaihtoehtoa: punkkitauti eli borrelioosi tai niskassa välilevyn pullistuma. Gigosta otettiin vasta-aineet punkkitautia vastaan, mutta tulokset tulevat vasta 2-3 viikon päästä. Lääkekuuri kuitenkin aloitettiin heti. Sai myös vahvaa keskushermostoon vaikuttavaa kipulääkettä, joka on myös hyvin auttanut kipuun. Enää ei siis kilju, kun menee sen lähelle ja on iloinen. Yrittää kovasti kantaa leluja ja leikkiä, mutta kroppa ei vaan toimi :( Gigolla on vaikeuksia pysyä pystyssä ja sen vasen etutassu ja oikea takajalka ei toimi kunnolla. Minusta hieman parannusta esimerkiksi eiliseen on tapahtunut.

Toivottavasti vihdoin ja viimein löydetää syy tähän Gigon sairasteluun. Eläinlääkärit eivät tunnu löytävän siitä mitään vikaa. Kaikkia mahdollisia testejä on tehty, mutta mitään ei löydy mihin voisi tarttua. Ei tunnu kivalta katsoa kun toinen yrittää kovasti, mutta ei vaan pysty. Vielä ei eläinlääkärin mukaan tarvitse tehdä päätöksiä. Onneksi, sillä olin jo todella huolissani ja väänsin jo itkua. Itku tulee ihan jo pelkästään tämän kirjoittamisesta. Gigo on sitkeää tekoa ja paranee kyllä. Siihen on uskottava! Pitäkää peukkuja.

Lähdin Fanin kanssa kuitenkin perjantaina treenaamaan, vaikka ensin meinasin jättää väliin. Halusin muuta ajateltavaa. Treenit meni ihan hyvin. Loppu ruutu meni vähän huonosti. Kiersi ruutu merkkiä ei etsinyt paikkaa. Voisiko olla, että noiden törppöjen kierto sekoitti sitä? Täytyy seurailla.

Eilen lauantaina ei tehty mitään muuta kun käyntiin lenkillä. Meillä oli vieraita koko illan ja yön. Mitään parasta jutusteluseuraa en kyllä ollut.

Gigo ei päässyt mukaan lenkille, mutta päätin ikuistaa kauniin syyspäivän Fanin ja Gunun voimin.

    

Tänään käyntiin pikkuisen treenamassa Fanin kanssa. Matti tuli auttamaan. Otettiin noutoa, seuraamista, luoksetuloa, eteenistumista ja ruutua. Treenit meni ihan hyvin. Ruudussa pysähtyi ensiksi hieman liian eteen. En palkannut ja otettiin uudestaan, ja ei ongelmaa.