No niin tohtorilla on käyty. Sitä mitä vähän pelkäsinkin eli välilevytyrähän sieltä löytyi nikamavälistä C6-C7. Varasin jo leikkausajan, mutta jos jollain on jotain tietoa miksi ei kannattaisi leikata tai miksi kannattaa, niin nyt olisi todella kiva kuulla mielipiteitä. Tällä hetkellä mielipiteeni on, että ehdottamasti mennään veitsen alle. Lääkäri antoi hyvän paranemisennusteen.

Ohjeissa lukee näin:

"Neurologinen tutkimus: ambulatorinen tetrapareesi, asentotuntoreaktiot alentuneet kaikissa jaloissa (vasemmassa etu- ja takajalassa eniten), refleksit alentuneet etujaloissa, takajaloissa refleksit normaalit. Kraniaalihermot normaalit.

Magneettikuvaus: ekstraduraalinen ventraalisesti ja vesemmalta lateraalisesti kompressio selkäytimeen C6-7.

Diagnoosi: välilevytyrä C6-7."

Kökkö juttu leikkauksessa on se, että leikata pitää kaulan alta, eli "normaalileikkaus" selän päältä ei onnistu, koska tyrä on sellaisessa paikassa.

Gigollahan on ollut kaikkea ihmeellistä. Kahden vanhana siltä tutkittiin munuaiset ja niissä oli poikkeavuutta, ja se sai suurinpiirtein jo tappotuomion. Siitä saakka sitä on tutkittu mitä erillaisimpien sairauksien takia. Munuaisetkin koki "ihmeparantumisen" kun lähdettiin Kannuksesta, eli sillä ei koskaan ollutkaan luultavasti mitään niissä. Voisiko olla, että tämä juominen ja pissaaminen olisi johtunut tästä samasta vaivasta? Se olisi juonut ns. kipuun?! Me ollaan rampattu eläinlääkäreissä, ja koskaan ei ole oikeastaan löytynyt mitään, vastakun nyt. Jotenkin olen helpottunut kun vihdoin ja viimein saatiin joku diagnoosi. Toisaalta taas olen todella surullinen, kun en ole pystynyt sitä ennen auttamaan. Kuinka paljon olen kipua sille tuottanutkaan tietämättäni. Sydäntä riipasee pelkkä ajatuskin. Harmittaa kun välillä tuntui, että kukaan ei usko minua kun sanoin, että se on kipeä. Mua pidettiin varmaan luulosairaana. Kyllä tuntuu inhottavalta olla oikeassa. Nyt se makaa tuolla surkeana häkissä eikä ymmärrä miksi se joutuu siellä olemaan. Voi tätä tuskaa.