Joulu on nyt vietetty ja eilen maanantaina saavuimme takaisin Kuusamosta Vantaalle. Fanilla oli ihka ensimmäinen joulu. Tietenkin se treffasi myös Joulupukin. Hassua kyllä pukki ei pelottanut sitä yhtään. Sinne se meni rapsuteltavaksi heti kun pukki istahti tuoliin.

 

Tietenkin pukilla oli myös koirille paketteja. Kiltisti kaikki odottivat lupaa päästä hakemaan pakettinsa.

 

Äkkiä Fani tajusi miten paketit avataan.

Gunulla siihen meni monta vuotta :) Sen mielestä pakettien kantaminen oli kivaa. Nyt siltäkin jo luonnistuu pakettien avaaminen.

Gigo on aina tiennyt miten paketit avataan ja taisi Fani ottaa siltä mallia.

Joulu Kuusamossa sujui rauhallisesti. Hieman pelkäsin miten Fani ja talon kuningatar pystykorva Vekku tulevat toimeen. Sisällä Vekku oli käämeissään Fanille ja muutaman kerran tokaisikin sitä. Fani ei ollut Vekusta moksiskaan, vaan jatkoi olemistaan iloisena pikku bortsuna. Ulkona kaikki oli kuitenkin hyvin ja leikkiä piisasi.

Päivän valoa ei ollut kuin vähän yli kaksi tuntia päivässä, mutta kyllä siellä on kaunista.

Pakkanen oli koko ajan yli kaksi kymmentä, joten ulkona ei hirveitä aikoja viihdytti, joten keskityimme tekemään tätä :)

Kotona Vantaalla noin 11 tunnin automatkan jälkeen. Päästiin hypistelemään lahjoja. Gigolle lahja oli mieluinen kun sitä ei voinut päästää suusta edes nukkuessaan.

Fani taas tykkäsi pureskella uutta ankkaansa.

Gunu tapanasa mukaan makasi masentuneena eteisessä. Se niin haluaisi asua Kuusamossa missä saisi varastaa kalaa ämpäreistä ja kieriskellä lumihangessa. Nii-in Gunu päätti viedä muutaman ahvenen ämpäristä. Siellä oli just tullut joku verkoilta ja ämpärissä oli kolme ahventa. Muutama sekuntti myöhemmin ämpärissä oli ainoastaan yksi ahven. Ei siinä vielä mitään. Verkot oli tuotu pesuhuoneeseen sulamaan ja verkkoihin oli jäänyt yksi siika ja yksi ahven. Gigo oli löytänyt tiensä verkoille ja syönyt siian. Nyt sillä on sitten siika ja verkkoa mahassa. Eiköhän se siitä selviä. Onhan se niellyt koukkujakin :)

Torstaina lähdetäänkin sitten uuden vuoden viettoon Raumalle :)