Gigo voi erinomaisesti. Vuodentakaisesta leikkauksesta ei jäänyt oikeastaan mitään ongelmia. Pikkuisen vasenta etujalkaa se käyttää huonommin, mutta muuten kaikki kunnossa. Kuntoutus teki siis tehtävänsä.

Gunnar on oma hellyyttävä itsensä. Pikkuisen sen kanssa on tokoiltu omaksi iloksi. Se on päässyt opettamaan Fania valjakkohiihdon saloihin, ja hyvin on opettanutkin sillä Fani menee jo kuin vanhatekijä.

Fanin kanssa on käyty myös sytyttelemässä. Aika kivasti se on jo ruvennut lampaita tuijottamaan :)

Fani läpäisi kesällä BH-kokeen ja sai voittajaluokasta tokosta ykköstuloksen. Kokeiltiin myös marraskuussa erikoisvoittajaluokkaa, mutta ei häävillä menestyksellä (EVL3 ruutu ja metalli 0).

Joulukuussa lopetettiin sitten kausi näytelmiin, josta Fanille hienosti tulos HYVÄ ja vielä KV-näyttelystä. Enää Fanin ei siis tarvitse koskaan osallistua näyttelyyn.

Kuva Saara Kangasniemi

Vuosi 2011 alkoi kokeiden osalta mukavasti. 23.1. Fani starttasi EVL:ssä saaden ensimmäisen ykköstuloksen. Paljon jäi parannettavaa vielä. Ohjaajankin käyttäytyminen kokeessa oli aikas huonoa, mutta me harjoitellaan ja sitä kautta tullaan paremmaksi.