Fani täyttää tänään torstaina kokonaiset 5 kuukautta tai siis 20 vk :) Aika menee sitten äkkiä.

Viikko on ollut treenintäyteinen. Maanantaina oli treenit Malminkartanossa. Nyt Fania ei kiinnostanut ihmiset niin paljon kuin viimeksi. Luoksepäästävyydessäkin peppu pysyi maassa :) Maanantaina tein myös jäljen metsään. Jälki oli ehkä vähän liian vaikea, mutta hyvin selviytyi itse jäljen päähän.

Tiistaina tokoiltiin ja jäljestettiin. Nyt tehtiin jälki työpaikan lähellä olevalle laakealle alueelle (jonkun näköinen pelto/nurmikko). Jäljellä näki elämänsä ensimmäisen mörön. Hirmuisen muovisen putken, mikä törrötti maasta. Kyllä oli naurussa pidättelemistä ohjaajalla, kun Fani ei osannut päättää pitäiskö tolle puhista vai mitä, ja kun tää jälkikin menee tästä ja tätäkin pitäis seurata. Mä yritin olla passiivinen ja annoin tehdä omat ratkaisut ja kuis ollakkaan jälki jatkui tämän jälkeen oikein hyvin :)

Keskiviikkona treenailtiin tokoa. Otettiin seuraamista, missä on tullut hieman takapakkia, mutta täytyy taas muistaa kuinka pentu tuo on. Eli ei huolta treenaillaan vaan ja pidetään hauskaa :) Otettiin myös metskua, mutta ei paljoa, sillä tuolla otuksella nuo hampaat vaihtuu tällä hetkellä. Sitten otettiin ruutua, jossa haettiin taas paikkaa. Tietenkin otettiin myös vauhdista, eli pallo ruudussa. Lopuksi vielä kakeja.

Tänään torstaina Sari tuli töiden jälkeen (vihdoinkin ehti) ottamaan Fanilla jotain törppöjen kiertoja Fanin agilityuraa ajatellen. Söpöjä kuvia kuitenkin tuli.

En tiedä mitä mieltä olette, mut mun mielestä Fanilla näyttää olevan hauskaa :)

  

Illemmalla lähdettiin Heurakan nurtsille ja tehtiin jälki. Siinä oli kaksi kulmaa ja pitkä loppusuora :) Jälki sujui aika mallikkaasti. Sen jälkeen vielä tokoiltiin. Ensiksi seuraamista, missä ei nyt näkynyt tietoakaan mistään takapakista. Hyvä! Sitten ruutua, paikanhakua eri suunnista ja eri etäisyyksiltä. Lopuksi vielä kaket ja valtavat loppuleikit :) Teki ihan pahaa kun tuntui, että hampaita lenteli Fanin suusta leikin tiimellyksessä.

Tässä vielä muutama 5 kk-kuva

Näyttelytähti?!