Tänään keskiviikkona Gigo on näyttänyt jo elpymisen merkkejä. Eilen oli viimeinen päivä kun se sai vahvaa kipulääkettä. Tänään on ollut iloinen ja jopa venytteli aamulla :). Soitin eilen Gigoa hoitaneelle eläinlääkärille ja tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että käynti Aistissa voisi olla oikea ratkaisu. Huomenna mennään siis sinne. Luultavasti joudutaan ottamaan magneettikuva. Onneksi on vakuutus :)

Olen koko alku viikon ollut itsekin kipeä, joten me ollaan Gigon kanssa maattu vaan sohvalla. Se kyllä osaa käyttää hyvin hyödykseen tilanteen, sillä meillä ei labbikset saa tulla normaalisti sohvalle. Aina kun kipeä niin pääsee. Nyt se hyppää jo ihan härskisti lupaa kysymättä :) Nyt sitten vaan jännitetään huomista. Kiitos kaikille kannustuksista :)

Fani on pitänyt taukoa treenaamisesta, kun mä olen ollut kipeänä. Jos sitten vaikka huomenna taas aloitetaan treenaaminen oikein urakalla. Vähän tein sille tänään kakeja sisällä. Sillä oli tapana vähän siirrellä etutassujaan seisomiseen noustessa, mutta nyt oli oikein hyvä.