Maanantaina koitti vihdoin ja viimein Gigon leikkauspäivä. Leikkaus oli sujunut ilman ongelmia ja sain Gigon kotiin samana päivänä. Leikkauksen jälkeen liikkeet olivat jo normaalit, mutta viikon kuluessa ne ovat menneet hieman huonommiksi, klinkkaa taas vasenta etujalkaansa. Yöllä ja päivällä se kiljuu aina kun vaihtaa asentoa, joten päätin eilen soittaa Aistiin. Lisättiin kipulääkitystä maksimiin, mutta vielä ei ainakaan ole tuntunut vaikuttavan. Ens viikolla otetaan sitten tikit pois ja aloitetaan kuntoutus. Toivottavasti saadaan siitä vielä leivottua hyvin pärjäävä koira.

Tässä kuva haavasta heti leikkauksen jälkeen.

Nämä kuvat keskiviikolta

 

Fani päätti tänään tempaista pöydältä Gigon lääkkeet. Siinä meni päivän satsi antibioottia ja Rimadylliä. Onneksi sain sen oksentamaan ne ulos. Uskomatonta, että sille maistuu Synulox ihan noin pelkästään. Labbiksetkaan ei sitä pysty syömään ilman herkkua. Ehkä Fanikin olisi antibioottikuurin tarpeessa :)

Sunnuntaina meillä oli Nokialla Fanin pentuesisarusten kanssa treffit. Paikalla oli Oili, Pete ja Zip, Pia ja Tupla, Leea ja Kaiku sekä tietenkin äippä Sina ja Elina :) Myös Elinan muut koirat eli Io ja Njodi olivat mukana. Katri & Mervi ja Kati & Into olivat mukana turisteina :)

Pia oli järjestänyt meille hienon hallin, missä treenattiin tokoa, pikkuisen agilityä (Pete ohjasi) ja muutama treenasi jopa hakua (haukutti pentua). Otin kaikista pennuista treenauskuvia, mutta en ole jaksanut niitä muokata. On ollut pikkuisen kiirettä.

Tässä kuitenkin muutama yhteispotretti Peten ottamina. Vasemmalta oikealle Kaiku, Sina, Zip, Fani ja Tupla. Hienosti pysyy...

Hirvee hepuli :)

Kaiku ja Sina

Zip ja Fani

Kuka ei kuulu joukkoon?

Olen ollut muutama päivänä viikolla päivystämässä Fanin kanssa. Ollaan oltu kahdestaan yötä Onnelassa ja vietetty laatuaikaa. Sen kanssa on hirveän helppo lähteä mihin vaan, jokapaikassa se on kuin kotonaan, eli sikailee koko ajan :) Se on oikea porsas. Meidän työpaikan oma pikku mangnusti maskotti.

Eilen käytiin JAU:n hallissa treenaamassa. Kiitos kaikille ihanille treenikamuille taas hyvistä vinkeistä :) Huomenna olisi tarkoitus treffata velipuoli Joku ja omistaja Tesu treenien merkeissä.